Nieuws

 

* Van 3 augustus t/m 25 augustus 2019 is de praktijk gesloten in verband met vakantie.

* Per 1 januari 2019 zijn de tarieven gewijzigd. Zie onder “Tarieven en vergoedingen”.

* Naast het werk in mijn praktijk werk ik in de Specialistische GGZ bij Max Ernst GGZ te Zwolle.

* Ik heb sinds 2008 vele cliënten met EMDR behandeld, voor zowel ‘lichtere’ vormen van trauma als langduriger en ernstiger trauma.

*  Als er sprake is van langer durende patronen in gedrag kan er sprake zijn van persoonlijkheidsproblematiek. Dan is schematherapie vaak passend. Voor info zie www.schematherapie.nl.

* Voor stellen werk ik via Emotionally Focused Therapy, een methode in relatietherapie die de emotionele hechting centraal stelt. Meer weten?
Lees het boek “Houd me vast” van Sue Johnson, dat zeer herkenbaar beschrijft hoe relaties vast kunnen lopen en bovendien een hoopvolle aanpak aandraagt!

* Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging het NVPA en heb een licentie van de koepelorganisatie RBCZ. Dit biedt meer mogelijkheden tot vergoeding van uw therapie door de zorgverzekeraar! Dit geldt voor de meeste aanvullende verzekeringen. Zie ‘tarieven en vergoedingen’ voor meer informatie.

* Ik ben aangesloten bij de SCAG voor een klachtenregeling. Mocht je een klacht hebben, dan is de eerste stap het samen bespreken. Als we er dan samen niet uitkomen kun je bij de SCAG terecht. Ik kan je meer informatie daarover verstrekken.

* Ik ben tevens Revalidatie- en Arbeidsspecialist en heb kennis en ervaring met betrekking tot lichamelijk onverklaarde klachten en re-integratieprocessen.