Nieuws

*December 2022 : Veranderingen in 2023:

  • Ik heb een big-registratie behaald, en dat betekent dat u via de basisverzekering bij mij terecht kunt. Let op: omdat ik contractvrij werk krijgt u waarschijnlijk niet alles vergoed. Raadpleeg uw zorgverzekeraar!
  • Met ingang van 6 februari 2023 is de praktijk geopend op maandag en dinsdag.
  • De tarieven zijn gestegen, zie pagina tarieven en vergoedingen.

*Oktober 2022 Ik verwacht met ingang van januari 2023 weer nieuwe cliënten te kunnen aannemen. De praktijkdag (woensdag) gaat met ingang van februari veranderen naar twee dagen in de week. Zodra duidelijk wordt welke twee dagen zal het vermeld worden op de website.

* Januari 2022 De intakestop wordt opgeheven, er is plaats voor enkele nieuwe cliënten.

* September 2021 Helaas moet ik tijdelijk een intakestop instellen. Zodra deze opgeheven wordt zal dat kenbaar gemaakt worden op de website.

Januari 2021  De praktijk is op woensdag geopend. Cliënten kunnen face to face gezien worden, maar eventueel ook online met beeldbellen via Therapieland. Als je dat wilt kunnen we een wandelsessie doen.

* September 2020  Cliënten worden weer in de praktijk zelf gezien. Bij klachten (bij therapeut of cliënt) die lijken op coronaklachten kan overgegaan worden op (beeld)bellen.  ***De praktijk zal vanaf november op vrijdag sluiten omdat ik de gz-opleiding ga volgen. Na verloop van tijd verwacht ik weer verruiming van openingstijden te kunnen toepassen.

* April 2020    In verband met de coronacrisis werk ik momenteel voornamelijk via beeldbellen. Ik stuur je via email een link naar beeldbellen van Therapieland. Als je op die link klikt kun je deelnemen aan het (beeld)gesprek via je telefoon, ipad of computer. Per uitzondering kan ik je in de praktijk ontvangen.

* Maart 2020   De openingstijden van de praktijk zijn verruimd: nu woensdag en vrijdag geopend.

* Januari 2020  Vanaf heden werk ik samen met Susanne Meurs, Hart Psychologen, voor de psychische gezondheid van werknemers. www.hartpsychologen.nl.

* Naast het werk in mijn praktijk werk ik in de Specialistische GGZ bij Max Ernst GGZ te Zwolle. www.max-ernst.nl.

* Ik heb sinds 2008 vele cliënten met EMDR behandeld, voor zowel ‘lichtere’ vormen van trauma als langduriger en ernstiger trauma.

*  Als er sprake is van langer durende patronen in gedrag kan er sprake zijn van persoonlijkheidsproblematiek. Dan is schematherapie vaak passend. Voor info zie www.schematherapie.nl.

* Voor stellen werk ik via Emotionally Focused Therapy, een methode in relatietherapie die de emotionele hechting centraal stelt. Meer weten?
Lees het boek “Houd me vast” van Sue Johnson, dat zeer herkenbaar beschrijft hoe relaties vast kunnen lopen en bovendien een hoopvolle aanpak aandraagt!

* Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging het NVPA en heb een licentie van de koepelorganisatie RBCZ. Dit biedt meer mogelijkheden tot vergoeding van je therapie door de zorgverzekeraar! Dit geldt voor de meeste aanvullende verzekeringen. Zie ’tarieven en vergoedingen’ voor meer informatie.

* Ik ben aangesloten bij de SCAG voor een klachtenregeling. Mocht je een klacht hebben, dan is de eerste stap het samen bespreken. Als we er dan samen niet uitkomen kun je bij de SCAG terecht. Ik kan je meer informatie daarover verstrekken.

* Ik ben tevens Revalidatie- en Arbeidsspecialist en heb kennis en ervaring met betrekking tot lichamelijk onverklaarde klachten en re-integratieprocessen.